Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Hvis jeg blev student…

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Hvid blondekjole købes HER

I år bliver mange fra min klasse i folkeskolen studenter, men jeg har valgt at gå andre veje og satse på at blive autodidakt. MEN hvis jeg blev student i år, så ville jeg sku have den overstående kjole på!
Jeg fandt den på Asos her til morgen og jeg synes den er SÅ elegant. Den ville altså klæde en studenterhue godt – synes I ikke også?

Overvejer lidt at købe den hjem og bruge den som sommerkjole. Den ville også være fin til de mange kommende sommerfester.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment