Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Fantastiske sommerkjoler

1 2 Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Lyseblå kjole // Lyserød kjole // Hvid kjole

Jeg har forelsket  mig fuldstændig og helt og aldeles i tre sommerkjoler fra Asos – og uden at joke, så overvejer jeg faktisk at købe dem allesammen hjem! Om sommeren er jeg virkelig glad for at gå med pastelfarver og især på mine kjoler. Jeg kunne forestille mig disse kjoler med et par sneakers og så selvfølgelig med en solbrun kulør!
Hvilken synes I er pænest? Tror ikke jeg køber både den hvide og den lyseblå kjole, så det ville være rart at høre hvilken kjole I synes er pænest af de to!

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Ida 11. maj 201619:59

    Hvid, eller den lyserøde.

  • Sofie B 11. maj 201621:06

    Jeg elsker lyseblå, så selvfølgelig lyseblå. Jeg tror også den ville se fantastik ud til din sommerkulør😊

Leave a Comment