Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Hvad er contour?

DSC00981

Jeg kan ligeså godt indrømme det. Contour er for mig en by i Rusland – og for at stave ordet ‘contour’ i dette indlæg, måtte jeg faktisk kigge søge på google, for jeg aner ikke engang hvordan man staver til det. Jeg har aldrig gået specielt meget op i makeup – ikke fordi at jeg ikke synes det er spændende, men simpelthen fordi at jeg ikke er specielt god til det, og derfor har jeg bare givet op.
Men nu tager jeg altså kampen op og vil kæmpe for at bruge contour i min makeup-rutine. Måske I kunne have interesse i at se resultatet efter første gang jeg har brugt contour?

Jeg har fået dette lækre kit fra GOSH som både indeholder contour, blush og highlighter. Jeg er også lidt på udebane når det handler om highlighter, men jeg har trods alt brugt det før.

Bruger I contour i Jeres makeup-rutine? Lad mig lige høre jer ad. Kunne godt bruge et par eksperters råd. Hvor skal man egentlig ligge det på? Har I en særlig youtube-video som I kan anbefale mig at se?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Isabella 11. maj 201616:18

  Bruger rigtig meget contour til hver dag, og synes, det giver en sindsyg fed effekt! Her er et par videoer, jeg synes er gode til inspiration: https://www.youtube.com/watch?v=aBplgaArch4

  https://www.youtube.com/watch?v=4qsLJArkAe4

 • Sofie B 11. maj 201621:04

  Jeg har været inde i en Mac-store og lærer det, da det også var en by i Rusland for mig hvordan man lagde det. Hende der lagde det på mig var virkelig sød og hjælpsom. Det koster dog at få det lagt på der inde, men det bliver trukket fra hvis du køber noget der inde.

  Jeg troede faktisk at du lagde lidt da dine ansigts træk altid er så fine og markante.

 • Hannah Christine 11. maj 201622:24

  Synes denne video er virkelig den, der forklarer det allerbedst! https://m.youtube.com/watch?v=XKpVpUuzJp8

  Og denne er også god: https://m.youtube.com/watch?v=Yue92hHhC-I

  Og jeg synes altid det er bedst at følge en makeupartist, fordi de virkelig har mere styr på det end andre youtubere. Her kan jeg også anbefale Wayne Goss’ videoer: https://m.youtube.com/watch?v=cE2_hKQvrxc

  Og NikkiTutorials, men har ikke lige en bestemt video fra hende.

  Ellers et godt råd: lad være med at bruge en for varm orangeagtig farve som kontur og brug heller en der er lidt mere kold, hvis du tænker på farvehjulet, så skal det være en brun farve, der nejer til den mere blå/grå retning.

  Mac’s taupe synes jeg er perfekt hvis man er ret lys, men den kan også bygges op. Ellers er de fleste af nyx’s kontur paletter perfekte! Spørg gerne i Mac, de skal nok hjælpe dig med at finde en god farve, men jeg har også prøvet derinde at de ville give mig en mere orange farve, som er bedre til bronzing, så prøv lidt mere af end bare en enkelt farve 🙂

  Og husk: less is more. Hvis man bruger en for mørk, orange farve og for meget (instagramlooket inspireret af dragqueens), ser der bare unaturligt ud. + man behøves ikke at konturere alt. Når jeg konturerer min næse, konturer jeg heller ikke det øverste men bare det nederste, fordi men næse er trekantet så det balancerer den form. 🙂 det er egentlig bare med at prøve frem og hvad man selv synes er bedst 🙂

  Uhhh og baking/cooking er mega vigtigt eller generelt at bruge en translucent powder til at sætte sin foundation og concealer. Kunne ikke leve uden det!! Bare ikke køb det der Banana powder der får en bare til at se gul ud. Men i stedet en der er translucent, altså gennemsigtig. Denne fra Nikki er god: https://m.youtube.com/watch?v=XVEDymPk7-4

  Nå… Det var vidst lige de vigtigste ting, jeg kunne komme i tanke om! <3

   • Hannah Christine 18. maj 201620:36

    Haha I know. Det er lige lovlig meget på en gang men et skridt af gangen så skal du nok klare det! 😉 Desværre forsvandt mine linjeskift efter jeg postede kommentaren, ellers ville det have været noget nemmere at læse… <3

Leave a Comment