Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Second female

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

1) KØBES HER // 2) KØBES HER // 3) KØBES HER // 4) KØBES HER

Idag på bloggen har jeg valgt at sætte fokus på Second Female. Second Female er nemlig et brand som alle burde stifte bekendskab med. For en del år tilbage da jeg besøgte Samsøe&Samsøe lærte jeg Second Female at kende. Hvergang jeg hev et stykke tøj ud fra bøjlerne som jeg godt kunne lide, så var det  nemlig derfra – og siden har jeg været ret hooked på deres tøj.
Ovenover har jeg sammensat et outfit som jeg gerne ville ifører mig her til sommer. Især den stribede skjortekjole er jeg VILD med! Jeg synes den er helt vildt fin.

Hvad synes I om de ting jeg har fundet?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Aarhuspigen 12. maj 201622:20

    Virkelig lækre ting! Jeg er især fan af tasken 🙂

Leave a Comment