Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Drømmer om // Gubi bordlampe

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

I September har jeg fødselsdag og selvom der er vildt længe til, så ved jeg allerede hvad jeg ønsker mig.
Jeg har nemlig forelsket mig hovedkulds i designet fra GUBI og i særdeleshed i overstående lampe. Den koster rimelig meget og det er derfor at jeg vil ønske mig den i fødseldagsgave, men jeg ved bare at den vil pryde mit værelse top meget! Jeg elsker den fine grå-blå farve, men jeg er også vild med lampen i lyserød og sort. Lampen skal stå ved mit sengebord og hver aften vil jeg nyde at have jordens flotteste lampe. 😉

Link til lampen HER

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Thea 14. maj 20168:47

    Ej hvor er den flot

    lifestylexblogger.blogspot.dk

Leave a Comment