Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Selvforkælelse i stor stil

DSC01549

Body Lotion: KØBES HER // Body scrub: KØBES HER // Body oil: KØBES HER

I fredags modtog jeg en lækker pakke fra Estelle&Thild. Som mange af jer ved, så er Estelle&Thild mit ultimative favorit plejeprodukt-mærke og jeg elsker alle de produkter de har  lavet. Igår brugte jeg dagen på lidt selvforkælelse efter en lang uge og der fik jeg selvfølgelig prøvet mine nye produkter. Iblandt produkterne er der en Body Lotion, Body scrub og en body oil. Jeg kan stærkt anbefale disse produkter og generelt Estelle&Thild – jeg har en meget sart hud og slår nemt ud, men Estelle&Thild kan jeg sagtens tåle.

Udover disse produkter modtog jeg også de dejligste velduftende blomster. Jeg startede virkelig min weekend godt ud, som I kan høre.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Mai 24. maj 201617:42

    Det lyder rigtig hyggeligt Alberte! Jeg overvejer at købe produkterne, da jeg også selv har en ret sart hud. Er der parfume i produkterne? Med venlig hilsen Mai. 😀

Leave a Comment