Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Outfit // Light blue

DSC00598 DSC00624DSC00611 DSC00586 DSC00600 DSC00634

Top: Art du Basic (købes her) // Bukser: Topshop // Taske: Marni // Sko: ADAX (købes her) // Øreringe: Isabel Marant

For et par uger siden lavede jeg et indlæg hvor jeg introducerede jer for det parisiske mærke Art du Basic. Art du Basic er et brand som jeg på meget kort tid er blevet meget vild med, og jeg glæder mig meget til at se kommende kollektioner fra dem. Udover at købe en jakke fra deres mærke, købte jeg i Paris også den overstående top. Jeg elsker toppens feminine elegance og snittet er også lige mig.
Hvad synes I om den?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Helene 24. maj 201615:41

  Ved ikke hvornår du har opdateret looket på bloggen, men elsker det, det ser meget udbydende ud. Hvis jeg skulle sige noget konstruktiv ville jeg prøve at lave info teksten mere person ved evt. at skrive jeg i stedet for Alberte, men det må du jo selv om. Jeg elsker ihvertfald designet

 • Helene 24. maj 201615:42

  Elsker det nye design på bloggen

 • Sofie B 24. maj 201617:27

  Jeg er enig i at det er en fin farve blusen er i men desværre må jeg sige at snittet under brystet på den ikke ville klæde nogen medmindre de var gravide. Blusen er ellers helt vildt fin hvis snittet havde været 5 cm længere nede😔

  Kan det passe at mobilsitet af din blog stadig er ens? Kan ikke se nogen forskel?!

 • Sofie B 25. maj 201620:43

  Da min mobil er mærkelig kan jeg ikke få lov til at svare i tråden. Men ja man kan sagtens se at du ikke er gravid😄 Kan det passe at det skifter meget hver dag hvor mange indlæg du ligger ind?

Leave a Comment