Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Maratondag i solskin

DSC01564 DSC01583 DSC01586

Hej piger! Åh hvor går jeg pt. med et minimum af inspiration til blogindlæg! Faktisk er det jeg pt. finder nemmest at lave indlæg om, mine outfits – men det bliver måske lidt kedeligt i længden?
Anyway, i søndags havde jeg en rigtig skøn dag. I københavn var der maratonløb og i min gade (og nabo-gaderne) er der en del maratonløbere. Desuden løber maratonholdet lige forbi min gade, så hvert år er vi nede og heppe på alle dem fra gaden og de andre gader. Vejret var virkelig skønt og rimelig varmt. En familie fra vores gade havde taget deres haveslange ud og stod og sprøjtede på de løbere som havde brug for at blive kølet ned. Det var en ret varm dag, så det har garanteret været umenneskeligt varmt for maratonløberne. På dagen havde jeg dette outfit på.
Hvad synes I om det?

Skjorten er fra Baum Und Pferdgarten og den er super luftig, så den er virkelig behagelig at have på i varmen. Den kan købes HER
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment