Eau de pamplemousse rose

DSC01608 DSC01610

Jeg kan ligeså godt sige det ærligt, jeg er ikke en parfumepige. Jeg er meget sensitiv med dufte og derfor er det sjældent at jeg finder en parfume som jeg synes er mild nok til min smag. Dog kan jeg godt klare Cologne, da cologne er en del mildere i duften end en parfume er. Derfor blev jeg også virkelig glad da min far kom hjem fra Barcelona med en Cologne fra Hermes. Jeg ved ikke hvordan man skal beskrive duften,men den er frisk, sommerlig og let – præcis som jeg kan lide det.

Efter min mening er Cologne også et rigtig godt alternativ til Parfume når det er sommer. Jeg tror at der er mange piger der godt kan lide at ens duft er mere “let” når det er sommer, hvorimod at man kan have en mere tung duft når det er vinter.
Colognen hedder Eau de pamplemousse Rose.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Hannah Christine 1. juni 201622:45

    Jeg ved ikke hvorfor… Men på min telefon lignede billedet et øjeblik en steak med squash og gulerødder… Jeg tror vist jeg er lidt sulten xD

Leave a Comment