Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Frenzy Magazine release party // Which dress?

1

1// Købes her
2// Købes her

Imorgen er dagen jeg har ventet på meget længe! Der skal jeg til release-fest for Frenzys nye magasin. Jeg har sagt det før, men siger det igen – denne aften er et stort højdepunkt for mig, for jeg har altid drømt om at få mine tekster publiceret i et magasin.

Nu til noget andet! Jeg har nemlig en mindre tøjkrise og sommetider hjælper det at spørge mit lille mode-panel. Jeg købte i sidste uge hele TO kjoler fra Filippa K. Begge kjoler er super behagelige og for mig er det hamrende vigtigt at føle mig tilpas når jeg er til fest – jeg har det nemlig altid ret dårligt i stramme og korte kjoler. Den beige kjole er lidt mere casual, så hvis jeg skal have den kjole på, så skal jeg have nogle store smykker og en festlig clutch med.

Hvad tænker I?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Ida 27. maj 201619:53

  Den blå- helt sikkert.

 • Sophie 28. maj 20169:33

  Helt sikkert den blå!

  Den ville være overdrevet flot – tror også den ville stå godt til din hårfarve

 • Kristine 28. maj 201613:08

  Synes udmiddelbart du skal tage den beige på 🙂

 • Samanta 28. maj 201616:57

  Kunne forestille mig, du ville være rigtig smuk i den blå! 🙂

Leave a Comment