Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sun is out

DSC01029 DSC01031 DSC01034

Tee: Ganni // Nederdel: Filippa K // Sko: Gucci // Taske: Marni // Ring: Carré

Godmorgen piger! Hermed et par billeder som jeg fik taget for et par uger siden. Billederne er taget den dag solen for alvor tittede frem for første gang i københavn. Derfor var det første jeg gjorde selvfølgelig at ifører mig min fantastiske nederdel fra Filippa K. Den nederdel har jeg ventet på at have på i over en måned, så det var skønt. Jeg elsker den fine slids på nederdel og så er længden også lige mig. Jeg er desværre ikke helt tilpas ved at vise meget hud, så derfor holder jeg mig fra lårkorte nederdele.
Hvad synes I om outfittet?

Idag skal jeg mødes med Sille, da vi skal tage outfitbilleder, hygge og gøre klar til Frenzy-festen i aften. Bliver godt at se min blogger-lady igen.
Hvad skal I bruge jeres lørdag på?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment