Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Craving // Denim dress

DSC01744

Denimkjole: KØBES HER

 Godaften girls! Jeg har haft en dejlig dag med en masse afslapning. Jeg er endelig ved at komme mig ovenpå den lange bustur hjem fra Aarhus. At køre i bus fra Aarhus til københavn er virkelig ‘a pain in the ass’ og jeg vil til hver en tid foretrække at tage toget fremfor bussen, men nu var det en spontan tur og der var kun meget dyre togbilletter tilbage, så bus blev det. 😉

Ovenover har jeg fundet en lækker denimkjole fra Gina Tricot som jeg er blevet ret så vild med. Jeg ville elske at have denne denimkjole på, med et par sneakers og en hestehale.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment