Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

TAK!!

DSC01744

Jeg sidder her i sommervarmen og har haft en skøn dag i selskab med skønne piger, og så har jeg simpelthen sådan lyst til at sige tak til jer. Jeg ved at I selvfølgelig ikke kan se hvor mange der besøger min blog i øjeblikket, men jeg kan røbe at det ikke er specielt mange. Det skyldes garanteret sommervejret og de mange sommeraktiviteter, men det har også givet mig lyst til at sige tak til jer der stadig besøger bloggen, selv når vejret er varmt og der er distortion og andre arrangementer.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Sophie 4. juni 201619:27

    Det er efterhånden en selvfølge for mig, at tjekke ind på din blog dagligt. Netop fordi, indholdet er inspirerende og, fordi du virker som et meget venligt og sympatisk menneske. Man kan virkelig mærke din passion for blogging og din taknemmelighed for dine læsere. <3

  • Sofie B 4. juni 201621:33

    Det viser sig at jeg tjekker din blog oftere end facebook!😳

Leave a Comment