Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Outfit // Ivy Copenhagen jeans

DSC01415 (1)DSC01384DSC01425DSC01433

Skjorte: Skall Studio (købes her) // Rullekrave: Maanestråle // Bukser: Ivy Copenhagen // Taske: Chanel // Sko: Gucci // Øreringe: HVISK (købes her)

Hermed kommer en lille opdatering fra mig, samt nogle outfitbilleder. På billederne er jeg iført min fantastiske skjorte fra Skall Studio, samt mine nye jeans fra Ivy Copenhagen. Ivy Copenhagen er helt klart et brand I vil komme til at høre en masse om fremover – det er nemlig et forholdsvis nyt mærke der sælger jeans. Jeg elsker mine hvide jeans fra Ivy Copenhagen og de er superbløde og føles nærmest som joggingstof – så det må nok siges at være mine favorit-jeans.

Den prikkede skjorte fra Skall Studio er iøvrigt nedsat fra 899 kroner til 539 kroner på Fashion-post. Skjorten kan købes HER
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment