Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Kom til loppemarked i Østerfarimagsgade

Skærmbillede 2016-06-07 kl. 10.40.29

En gang om året bliver der holdt loppemarked i min gade og hvert år har jeg en stand, hvor jeg sælger alt det tøj jeg ikke selv bruger længere – og det er altså en del, da jeg ofte rydder op i garderoben.
Derfor vil jeg selvfølgelig lige lave lidt larm for loppemarkedet, for I skal da komme og kigge på mit tøj!
Det bliver holdt i Østerfarimagsgade og varer fra klokken ti om morgnen til hen under eftermiddagen. Jeg smutter dog allerede fra markedet ved 1-tiden, da jeg skal til noget familie-komsammen.

Jeg skulle iøvrigt hilse og sige at der er nogle super velklædte kvinder i mit district, så der bliver solgt en hulens masse lækkert mærkevarertøj.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Agnete 10. juni 201620:32

    Årh bare man var i nærheden <3

Leave a Comment