Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Frenzy Magazine er på gaden!

Skærmbillede 2016-06-07 kl. 18.22.33 Skærmbillede 2016-06-07 kl. 18.25.31 Skærmbillede 2016-06-07 kl. 18.30.05

Photocredit: Nikolai Tange & Sahel Hamdam

Siden jeg var helt lille har jeg drømt om at kunne åbne et magasin og læse noget jeg har skrevet. Den drøm blev til en realitet for et par uger siden, da det første nummer af Frenzy blev lanceret. Jeg ved at en masse af Jer har været meget interesseret i hvornår man ville kunne købe det og hvorhenne. Jeg vil naturligvis lige lave lidt larm for magasinet, hvor I altså også kan læse en artikel skrevet af mig.
På billederne ovenover kan I se lidt stemningsbilleder fra festen, hvor jeg havde min veninde Sille med mig.

Jeg elsker at være en del af Frenzy-teamet og jeg er så stolt over alt det Frenzy-redaktionen har nået at etablerer på meget kort tid. Jeg blev en del af Frenzy-redaktionen for et år siden, men inden jeg blev en del af det, havde det allerede været igang i et år. Dvs. Frenzy har været en drøm for rigtig mange mennesker, rigtig længe og det er helt fantastisk at drømmen nu er gået i opfyldelse.

Magasinet kan findes i forskellige butikker i landet og derudover kan man købe det til  60 kroner på Frenzy Shoppen – Frenzy shoppen kan I se HER

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Elise 13. juni 20168:22

    Super fedt! Jeg drømmer selv om at arbejde som moderedaktør, men er i tvivl om hvordan man kan opnå sådan en job. Hvordan var du så heldig, at få jobbet? 😀

Leave a Comment