Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Grunde til at glæde sig til sommerferien…

tumblr_o871ny0aj31qdsqp6o1_500

Der er kort tid til at jeg starter på højskole…
Jeg starter på højskole 14. August og jeg glæder mig som et lille barn! Jeg glæder mig til en masse nye venner og til at beskæftige mig med min store interesse for design. Hver dag i løbet af sommerferien kommer det ét skridt tættere på – det er dejligt!

Jeg pakker tasken og tager til Comosøen…
I starten af Juli rejser jeg til norditalien, hvor vi bla. skal besøge comosøen. Det byder bla. min en tur på en stor båd, svømning i pool og selvfølgelig en masse solbadning og god mad.

Jeg har massere af tid til at pleje venskaber…
Der er flere uger hvor jeg ikke har nogle planer i Danmark. Der skal der hygges i parkerne, shoppes i byen og drikkes en masse iskaffe på cafeerne.

Jeg har massere af tid til at blive brun…
Ingen yderligere forklaring skal bruges til dette punkt. Jeg glæder mig til at blive megabrun!

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Kristina Wo 16. juni 201610:07

    Er det sådan en højskole, hvor man også overnatter der? Og er der noget speciale på højskolen? Hvis ja – hvad vælger du så? 😀 Jeg har indtil videre kun hørt om sygeplejersker-højskoler 🙂

Leave a Comment