Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Levis 501

9d9b7b4acc8ccb26e70275400d2b8bdb

Billede af Levis 501

 Hvis man skal lave en hurtig namedropping af et par jeans, så er der nok mange der vil nævne Levi 501. Denne jeans-model er nemlig super ikonisk og det er svært at mene at disse jeans er ubehagelige at have på, for hos Levis er komfort virkelig en supervigtig faktor for deres jeans-modeller.

Jeg er selv supervild med denne jeans-model da den sidder løst, men stadig ikke er ‘baggy’ og så er de superlækre med et lille opsmøg som giver ens jeans et cool stumpet look.

Hvilken jeans foretrækker I? Er der et særlig jeans-mærke I virkelig sværger til?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment