Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ganni favoritter

DSC02414picmonkey 1

Leopard jakke // BH // Leopard kjole // Blomstret kjole // Striktrøje // Leopard-ballarinaer // Stribede sko med hæl // Leopard skjorte // Mørkeblå skjorte med blomster // Mørkeblå bukser med blomster // Lyseblå scrunchie // Mørkeblå kjole med hvide blomster // Orange scrunchie

Hermed en kæmpe collage med et par af de styles jeg crusher allermest på fortiden. Alle styles er fra Gannis nyeste kollektion. Ganni er et mærke jeg aldrig glæder mig til at se nye kollektioner fra og de formår altid at overraske mig med deres nytænkning samtidig med at de virkelig har fingeren på pulsen når det handler om de nyeste tendenser.

I collagen finder man bla. en del leopardprint som i den grad har fået sit indtog i modebranchen endnu engang og det er jeg altså ret begejstret for. Ikke bare fordi at jeg selv ejer en leopardjakke, men også fordi at jeg synes leopardprint er et rigtig fint form for print som stadig ikke er for overvældende og pang-agtigt. Alle overstående styles er superfine og enkle samtidig med at de har farver og ikke er kedelige. Overvejer ligenu især at bestille leopardjakken, de stribede sko med hæle, den mørkeblå skjorte med blomsterne og den lyseblå scrunchie.

Hvad er jeres favorit på collagen? Hvordan har I det med leopardprint? Og hvad synes I generelt om kollektionen? Lad mig høre jeres syn på sagen.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment