Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Om søndag

13453375_10207870312930058_788872091_o

Hvor heldig har man lige lov at være, at ens favorit-magasin kommer ind af døren på en søndag? Søndag er nok den ulitmativt bedste dag at sidde og læse magasiner, drikke te og ikke opnå de store ting, men bare nyde sit eget selskab. Min søndag bliver også altid brugt på at forsøge at holde ud at det er mandag næste dag (altså idag) og en ny uge er altid sindssygt angstprovokerende for mig.
Er I søndags-mennesker eller hader I det bare?

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Emma-Marie 20. juni 201620:08

  Jeg holder meget af søndage og deres rolige væsen.

 • Karoline Haugaard 20. juni 201620:44

  Jeg har det faktisk lidt på samme måde. Søndag var tidligere altid den dag, hvor jeg skulle skifte mellem min mor og far – jeg er skilsmissebarn. Det var rigtig træls altid at skulle rykke op i den hverdag man lige var faldet tilbage i…

  Nu bruger jeg bare søndage på blogindlæg og en hulens masser kopper varm kakao 😉

  – Karoline

 • Kristina Wo 20. juni 201621:12

  Jeg er helt sikkert et søndagsmenneske! Eller. Det kommer an på, om mine forældre er hjemme (for så er det lidt stressende), eller om min lillebror, hund og jeg bare er selv hjemme. Det er virkelig rart at “lade op” og måske så meget, at der er overskud til at løbe en tur. 🙂
  Men alt i alt, nyder jeg virkelig ikke at skulle være “på” i min gymklasse. Der forventes, man kommer med gode historier og virkelig engagerer sig i alt. :-/

 • Sophie 21. juni 201613:06

  Da jeg var mindre hadede jeg søndag, fordi det var den dag, hvor “alt var lukket”. Nu er søndag jo blevet en dag, hvor forretninger og caféer faktisk er åbne og tilgængelige.
  Jeg er begyndt, at prissætte søndag mere, især hvis man har været social en hel weekend, så er det rart, at have den dag, at slappe af og blive klar til en ny uge.<3

 • Mai 22. juni 201620:13

  Jeg synes at søndage er hyggelige. Jeg er lige blevet student og jeg har brugt mange søndage på at læse og lave opgaver igennem de seneste år, så nogle gange har jeg ikke helt mærket søndags stemningen. Men nu har jeg sommerferie og nu kan jeg nyde søndags stemningen om søndagen. 😀 Hehe. <3

Leave a Comment