Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Når outfitskydning tager en uventet drejning

DSC02453 DSC02414 DSC02419 DSC02445 DSC02456

Sæt: Day Birger et Mikkelsen // Sko: Gardenia // Taske: Chanel

Hermed et par billeder af mit nye lækre suit fra Day Birger et Mikkelsen. Sættet er købt på udsalg i Day Birgers butik. Normalt ville sådan et sæt slet ikke være noget jeg kiggede efter, men i øjeblikket er jeg ret vild med farverigt tøj og pæne mønstre og så er det også bare ualmindeligt skønt at have på.

Billederne blev taget i Lørdags hvor jeg var ude på en lille outfitskydning med min far. Kort tid efter disse billeder besluttede vi at der også liiiige skulle tages nogle instagrambilleder og det var dér ulykken skete. Da jeg skulle række telefonen til min far blev telefonen nemlig tabt på brostenene og skærmen blev totalsmadret. Heldigvis fik vi hurtigt repareret skærmen hos en lille mobil-butik og 1100 kroner senere, var skærmen så god som ny og vi kunne vende tilbage og tage instagrambillederne. 😉 Men det blev en lidt mere dramatisk outfitskydning end planlagt.

Og hold kæft hvor er det dog dyrt at få sin skærm ordnet! – har aldrig ødelagt min skærm før, så jeg har ikke rigtigt vidst hvad man kunne forvente mht. pris.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Sofie B 26. juni 20169:17

    Det er vildt dyrt at få lavet sin skærm. Det kan tilgengæld anbefales til en anden gang at Google det i nærheden af sig. Jeg fandt et sted hvor det kun kostede 500kr i stedet for 1200kr som det gør der hvor flest har fået det skiftet.

Leave a Comment