Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Få fingrene i de fine Elle-covers

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Da Elle Style Awards løb af stabelen tidligere på året var der virkelig ikke sparet på noget. Elle havde nemlig fået Helene Blanche fra Tapet café til at designe det fineste mønster som prydede gulvtæpper og invitationer til begivenheden. Nu er mønsteret også blevet til de fineste mobilcovers og jeg er helt vild med dem! Jeg var allerede forelsket i printet da ELLE første gang offentliggjorde samarbejde med Helene Blanche og som mobilcover er det jo helt perfekt. Og så er det jo endnu en bonus at jeg pt. går og mangler et mobilcover.

Hvad synes I om de fine covers?
I kan få fingrene i dem HER

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment