Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I min kuffert til Italien

tumblr_o8t3m2rhcj1qdsqp6o1_500
Rejse-sæsonen er startet og mange kan se frem til snart at skulle pakke sin rejsetaske og rejse til varme himmelstrøg. Jeg rejser selv til Italien imorgen og i den forbindelse har jeg lavet en lille liste med de ting jeg skal have pakket ned inden afrejsen. Har I nogle ting jeg mangler at tilføje? Vi skal være væk i omkring 14 dage.

Strandtaske og skuldertaske
To par solbriller
Undertøj
Fire sommerkjoler
Fem sommertoppe
To par shorts
Tre nederdele 
Avenue solcream og aftersun
Make-up og læbepomade
En badedragt
To bikinier 
Hårelastikker og spænder
Modemagasiner
“Ikke den slags pige” – Bog
Høretelefoner
Mobil og mobiloplader
Computer + Computeroplader
Kamera + kameraoplader
Tre par sko, et par fine, et par praktiske og et par nemme at få på hurtigt
Tandbørste og tandpasta
Deodorant og cologne
To neglelakker

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 3. juli 201621:09

    Altså jeg ved ikke hvor langsomt du læser men min første tanke var flere bøger.. Jeg løber altid tør for læse stof på en ferie, har mindst 2 bøger med til en uges ferie

Leave a Comment