Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I min rejsetaske // H&M skjorte

DSC02361

Denne skjorte tog mig lang tid at få købt. Det var faktisk min veninde Sille der fik øje på den, da vi slentrede rundt inde i byen. Jeg prøvede den og stod længe og summede over om den var lidt for vild til min smag og som jeg altid gør, når jeg er i tvivl om et stykke tøj, så sendte jeg et par prøverumsbilleder til min mor, som så kunne bedømme om den skulle med hjem. Det er ret dejligt noglegange ikke selv at skulle træffe beslutninger, men lægge dem i andres hænder og min mor er ret god til at vurderer om tøjet er hot eller not. 😉
Min mors svar var:” Skal ikke.” – Det betød at jeg måtte hænge skjorten på plads og gå ud af butikken.

Efter ti minutter ringede hun dog til mig og spurgte hvor meget den kostede. Da hun hørte at den var fra H&M og kostede 250 kroner, så syntes hun alligevel at jeg skulle springe ud i det og være lidt modig. Så jeg købte den med hjem og nu skal mit mod stå sin prøve, for jeg har pakket den med i min rejsekuffert og jeg tænker at den er helt perfekt til at rende rundt med i Italien.

Hvad synes I om skjorten?
Den kan købes HER

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

  • Charlotte 5. juli 20160:43

    Synes den er mega flot, der er noget Ganni over farverne og motivet. 😊 Kunne være man selv skulle ud og lure lidt på den.

  • helene 5. juli 201622:30

    Mega pæn til dig! You rock girl

  • Mathilda 9. august 201717:51

    Hvis du vil sælge blusen må du gerne sende mig et mail 😇

Leave a Comment