Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En snak om tatoos

tumblr_o8cb12hoi51qdsqp6o1_400

Jeg er vokset op med et par forældre som synes tatoveringer er meget afskyeligt. Jeg har nok altid haft lidt en tendens til meget nemt at indtage mine forældres holdninger til ting. Derfor har jeg altid selv prædiket at jeg synes at tatoveringer er grimt. MEN jeg har bare med årene fundet ud af at det bare slet ikke er min egen holdning, men mere deres. Jeg er bestemt ikke vild med store tatoveringer og tatoveringer der fylder hele armen synes jeg faktisk er decideret grimt (sorry) men en lille tatovering synes jeg faktisk er superfin og jeg synes det er meget smukt at man kan sætte et helt unikt præg på sig selv og sin krop.

Jeg tør bare ikke få en tatovering. Jeg er meget smerteforskrækket og jeg tror faktisk ikke at jeg noglesinde får taget mig sammen, men efter min veninde har fået en tatovering har jeg selv fået lidt mere blod på tanden til bare at gøre det. Har I nogle erfaringer med tatoveringer og smerte? Kan man beskrive smerten og hvor voldsom er den?

Jeg vil gerne have en søhest tatoveret. Jeg har læst et sted at en søhest symboliserer kreativitet og fantasi og den symbolik synes jeg er helt vild smuk. Fantasi er så usandsynligt vigtigt. Har man fantasi virker hele verden mere magisk og farverig. Nu skal jeg bare finde ud af hvor den skal sidde og så skal jeg nok bruge et par år på at tage mig sammen. 😉

xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Julie 9. juli 201612:51

  Hej Alberte.
  Så fin ide med en søhest! Uden at kende dig personligt, men ‘kun’ gennem din blog synes jeg også det ville passe så fint til dig! Jeg synes du udstråler noget meget skrøbeligt og samtidig utroligt stærkt.
  Ang. smerten, så har jeg selv min inderarm prydet af en ret stor tatovering + to mindre også. Smerten synes jeg ikke er slem, jeg synes faktisk man bruger langt mere tid på at bekymre sig om den og være nervøs end at det egentlig gør ondt. Man har heller ikke lyst til at græde, det er mere en irriterende følelse. Så kommer det selvfølgelig an på hvor du vil have den, men min erfaring er også at de altså er rigtig hurtige! Min store tatovering to 1,5 time og den er altså stor, de andre små to 5-10 min. Faktisk synes jeg det er værre med huller i ørerne, de er ømme, man kan ikke sove på dem, osv.
  Håber du kan bruge det til noget!
  Knus

 • Maja 9. juli 201619:23

  Det er en fantastisk idé med en lille søhest! Jeg har en enkelt tatovering og vil gerne have flere på et tidspunkt, men det bliver heller aldrig noget kæmpestort, men hvor mange små det bliver til ved jeg så ikke helt.
  Jeg har indtil videre kun fået lavet én tatovering og den sidder på mit venstre håndled. Jeg synes slet ikke det er slemt med smerten, men jeg er så nok også i den anden ende af ekstremerne end dig og er bestemt ikke smerteforskrækket da jeg er vokset op med mange månedentlige blodprøver og sådan haha.
  Det er dog ikke fordi det gør vildt ondt, det prikker og irriterer en lidt, men det er virkeligt ikke slemt for personligt var jeg skræmt fra vid og sans! Tænker også hvis du er meget bange for at prøve det, at en tatovør nok gerne vil hjælpe med ligesom at starte uden blæk så du lige kan mærke det, fordi det er rigtigt ærgerligt hvis du får et par prikker og ikke kommer igennem det hele jo!
  Jeg vil helt sikkert sige go! Det eneste der gjorde ondt ved mig og det gjorde så også ret ondt, det var fordi jeg (som den klaptorsk jeg er) fik den lavet ovenpå en stor blodåre og lige der hvor den ligger ovenpå blodåren (pulsåren) det gjorde fandme ondt, så det skal du ikke gøre! 😉

 • cecilie 9. juli 201622:08

  har du set marie jedigs? den er godt nok lidt stor, men du skal jo foreberede dig på at en detaljeret tattovering oftest skal være så stor som hendes. Den er ellers også vildt flot!

 • Josefine 9. juli 201622:42

  Hej Alberte 🙂
  Hvis du har lyst til en tatovering, så kast dig ud i det! Det er din krop og dig der skal leve med den! Jeg har fået to tatoveringer (indtil nu) – den ene ved højre håndled og den anden på venstre underarm. Selvfølgelig gør det ondt at få en tatovering, men efter de første 5-10 minutter er det mere bare irriterende end det er decideret smerte. Placeringen har alt at sige ift hvor ondt det gør 🙂 Hvis du virkelig har lyst, så gør det! 🙂 Kh

Leave a Comment