Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Natsværmer

DSC03280 DSC03292

Jeg sad idag og læste denne måneds Eurowoman, som i den grad er et blad alle skal glæde sig til at få fingrene i. På forsiden af bladet er det superskønne par Sus Wilkens og Freja Kirk, som iøvrigt giver et superfint interview inde i bladet omkring deres samliv.

Jeg synes bladet er spækket med helt fantastiske styles, men i særdeleshed faldt jeg virkelig for de skjorter I  kan se ovenover med natsværmer-print. Skjorterne er fra Lovechild og jeg SKAL have fat i den lyseblå, når efteråret kommer.

På billederne kan I også se min lækre dagcream fra Natura Siberica – det er en dagcream som også indeholder faktor 20 solcream, så den er helt ideel at have med sig på ferien.

Toscana er det smukkeste sted jeg noglesinde har været på ferie og jeg er HELT forelsket i vores hotel og de fantastiske omgivelser omkring os. Kunne I have interesse i nogle billeder?
Husk at jeg opdaterer (nærmest dagligt) fra instagram.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment