Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Lange bukser i midten af Juli!

DSC01621 DSC01625 DSC01700

Bukser: Skall Studio (KØBES HER) // Skjorte: Filippa K // Sko: Birkenstock // Taske: Chanel // Solbriller: Chanel

Det er ikke en hemmelighed at sommervejret i danmark kan være lidt en humørsvingende størrelse og imens det kan være stegende hedt den ene dag, kan det være blæsende og endda regnende den næste. Derfor er det heller ikke uvant at opleve folk i Danmark rende rundt med lange bukser – også selvom det er midt-juli.
Denne sommer er mit favorit par bukser disse prikkede fra Skall Studio, som både er luftige, men stadig varmer. Jeg er helt vildt kuldskær på mine ankler (wierd, i know) og derfor kan jeg godt have brug for at have lange bukser på – også selvom vejret er rimelig varmt – og disse bukser varmer mine ankler uden at være FOR varme.

Jeg har en skjorte der matcher (Har I bla. set i DETTE INDLÆG) og selvom sættet nok er lidt for varmt til Italien, så har jeg faktisk pakket det med. Det kunne jo være at man kunne have det på en kølig sommeraften.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline 10. juli 201621:12

    Super cool bukser!

Leave a Comment