Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Do you know Raiine?

34-1000x1498

Er du frisk på lidt sommershopping, så har jeg et brand du næsten er nød til at tjekke ud- Mærket hedder RAIINE. RAIINE florerer pt. en del på diverse it-girls instagram, og selv er jeg nærmest blevet helt nyforelsket i mærket. Jeg har nemlig kendt mærket i flere år og altid rigtig godt kunne lide deres styles, men da jeg besøgte deres webshop for et stykke tid siden, kunne jeg mærke hvordan mit hjerte lige slog et slag over (ja, sådan oplever man det noglegange, når man er en modenørd der støder på noget lækkert tøj.)

Især er jeg faldet ret så kraftigt for den overstående skjorte i armygrøn/olivengrøn. Udover at jeg pt. forelsker mig i nærmest ALT med leopardprint, så falder jeg nemlig også for nærmest ALT i grønne nuancer – det er alligevel utroligt hvordan man sommetider kan lægge under for trends (også uden helt at bemærke det selv.) Men denne skjorte ser både MAX behagelig ud og smart.

RAIINE er et mærke der elsker at lege med forskellige materialer, bla. laver de rigtig mange ting i læder og uld – og solide materialer i god kvalitet er vi jo ret meget fan af. 😉

I kan tjekke deres hjemmeside ud HER
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment