Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New season // Autumn

DSC02361

Halstørklæde fra Isabel Marant // Jakke fra Isabel Marant // Taske Pierre Hardy

Jeg ved godt at efterår ikke er det man gider tænke på når det er sommer. At nævne efterår om sommeren er på en måde lidt lyseslukker-agtigt og ingen gider være en lyseslukker, vel? 😉 Jeg vil dog alligevel være den som bringer emnet på banen, for ikke ALT er negativt ved efterår.
En af de gode ting ved denne årstid er de mange lækre efterårs tøjkollektioner. Jeg har kreeret en lille collage med et par nye styles fra AW16-kollektionen. Alle styles er sat på min fødselsdags-ønskeliste.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment