Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Postkort fra Toscana

DSC03375 DSC03415

Jeg føler virkelig at jeg er kommet i himlen siden vi ankom til Toscana. Engang skulle jeg i hypnose pga. min flyskræk og under hypnosen skulle jeg forestille mig min drømmehave – og dette må siges at være lidt min drømmehave. Oliventræer står på stribe ned over de store bjerge, der er citrontræer over det hele og husene er pastelfarvede.

Jeg bruger rigtig meget af min tid her, på at sole mig ved poolen og jeg har allerede anskaffet mig en rigtig god farve. Jeg har dog også fået to myggestik i ansigtet og utallige på kroppen, men det høre jo til.

Maden var jeg vildere med da vi var i Rapallo – en lille havneby fyldt med skaldyr. Men god mad er heller ikke det vigtigste for mig – jeg skal bare have noget i maven. 😉

Jeg føler mig sku næsten lykkelig i de her omgivelser… Det er virkelig vidunderligt.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Agnete 12. juli 201620:27

    Toscana lyder skønt og jeg drømmer mig også til vammere himmelstrøg 🙂

  • Pernille 12. juli 201620:44

    Ihh det lyder så fantastisk. Toscana er et af de steder jeg ikke har besøgt i Italien endnu, men jeg må se om jeg kan lokke min familie derned snart. Når jeg høre om din ferie og beskrivelsen af omgivelserne kan jeg ikke andet end at drømme mig tilbage til mine ture til Italien

  • Eline 13. juli 201619:37

    Årh det ser så skønt ud!

Leave a Comment