Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Film jeg kan se igen og igen!

tumblr_o9bsxmhduC1qdsqp6o1_500

Der er enkelte film som sikkert ville være blevet tyndslidte hvis jeg havde dem på DVD. Idag foregår det hele på Netflix etc. så heldigvis slipper man for at ens favorit-DVD pludselig begynder at jakke – kan I huske dengang man altid oplevede det?
Jeg er typen som kan se film hundredetyve gange og faktisk kan jeg allerbedst lide at se en film for 2. gang, da jeg godt kan lide at kende handlingen på forhånd. Her kan I se hvilken film jeg kan se igen og igen.

Forrest Gump
Jeg elsker Forrest Gump. Jeg elsker at tingene altid løser sig for Forrest og at hans positive sind betyder at hans verden bliver så ukompliceret. Han er på en måde det helt modsatte af mig – jeg overtænker tingene, hvorimod Forrest bare GØR tingene. Han er lidt min helt.

Love Actually
Den film er så gennemført sød og så ELSKER jeg musikken i filmen. Jeg kan se den både til jul og om sommeren, selvom den selvfølgelig er allerbedst at se ved juletid med varm kakao.

An Education
En virkelig sød film om en ung pige som forelsker sig i en ældre mand. Hun bliver fascineret af ham da hun synes at han virker så moden og dannet pga. hans alder, men i virkeligheden viser det sig at hun er meget mere moden end han er.

Kundskabens træ
En rigtig god dansk film af Nils Malmros. Filmen skildrer en pige igennem hendes skolegang. I filmen følger man hvordan hun går fra at være populær til upopulær og hvordan hun bliver mere og mere usynlig og mister troen på sig selv. En lidt dyster film, men meget rørende og meget realistisk.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Venterpaavin 13. juli 201613:47

  Jeg ser også de samme film igen og igen – det er så hyggeligt og afslappende (:

  – Kit

 • Kristina Wo 13. juli 201622:49

  Har du set “Amélie from Montmartre”? Den er så god, og jeg har set den flere gange. 🙂

 • Louise 14. juli 201613:46

  Billedet i dette indlæg, hvor er det fra/hvem er det?

Leave a Comment