Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Kærlighed på budget

TS32M07KNUD_Zoom_M_3

Sad tidligere idag og søgte internettet tyndt efter fine budgetvenlige styles i forbindelse med en kommende artikel til Frenzy. På min jagt efter budgetvenlige ting, faldt jeg over et par støvler som jeg altså er NØD til at dele med jer, for jeg er helt vild med dem.
Umiddelbart er de lidt for syrede til min smag og jeg sætter stor pris på enkelthed i designet når det gælder sko, men disse sko formår at kombinerer enkelthed med noget helt  nyt – og det kan jeg godt lide.

Skoene købes HER og er fra Topshop.
Hvad synes I om dem? Er det et sko-musthave, eller er de bare kiksede?

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Agnete 14. juli 201623:35

    I
    Jeg er vist blev lidt forelsket <3 Dog passer de ikke ind med min stil da de er meget lyse og sarte ;(

Leave a Comment