Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Canvas kind of day

DSC02571 DSC02590 DSC02549DSC02597

Jakke: MANGO // Top: IRO // Ballarinaer: H&M // Taske: Balenciaga // Solbriller: Céline // Halskæde: Anni Lu (Købes her)

I overmorgen er jeg hjemme i Danmark igen, og det er altså lidt mærkeligt at tænke på at dette er min sidste hele dag i Italien. Jeg har haft en megaskøn tur og jeg føler at jeg i den grad har fået ladet op.
Jeg har selvfølgelig fået taget en masse billeder på rejsen og jeg glæder mig SÅ meget til at dele dem med jer. Men hvis I følger med på instagram har I selvfølgelig fået set lidt billeder.

Jeg glæder mig rigtig meget til at vende tilbage til bloggen helt og holdent og ikke hele tiden skulle planlægge hvornår jeg kan sætte mig og skrive.
Når vi tager hjem tager vi nærmest direkte i sommerhus i et par uger – så forhåbentligt kan jeg fastholde en del af den “tan” jeg har fået mig, selvom dansk sommer ikke er ligeså varm og skarp som den italienske. 😉 Hvordan er vejret i Danmark? Er der nogle der lige kan briefe mig? 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment