Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ting jeg savner ved Danmark

Skærmbillede 2016-07-13 kl. 18.39.14

Kander med te!
Ingen te kan måle sig med den te jeg drikker hjemmefra. Det er som om at teen man får i stuen med et varmt tæppe og en god tv-serie smager helt særligt.

COCO
Hun er min baggrund på min telefon og hvergang jeg tjekker mobilen får jeg et lille stik i mit hjerte. Jeg længes så meget efter hende, at jeg er begyndt at blive hundeskruk når jeg ser en hund – jeg har lyst til at spæne hen til hver en hund jeg ser og nusse den.

Ubegrænset Wi-fi
Jeg har en abbonement der tilladder mig at surfe på internettet i et hvis antal timer. Dem fik jeg opbrugt. Nu glæder jeg mig til at komme hjem og kunne bruge løs af internettet.

Veninderne
Har så mange veninder jeg gerne vil have set!

København
Italiensk mode kan ikke måle sig med det København efterhånden har at byde ind med på den front. Bortset fra deres Céline-butikker. Dem faldt jeg i svime over.

En kold brise
Tro det eller lad være, men jeg savner faktisk lidt et køligt pust.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment