Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Den rette sommer-påklædning

DSC02490 DSC02499

En varm sommerpåklædning kan være lidt en udfordring, for man vil jo gerne både have varmt tøj på så man kan holde varmen, men stadig se lidt sommerlig ud. Lyse nuancer er en sikker vinder til sommeren, og hvis man støder på en blæsende og kølig sommerdag kan man jo også signalerer sommer ved at ifører sig lyse varme klæder. F.eks. kan man ifører sig et par hvide jeans, ligesom jeg har gjort på billedet ovenover.

Disse billeder tog jeg også en kølig sommerdag og for at signalerer sommer havde jeg også iført mig en bluse med dyb udskæring, så jeg stadig viste lidt hud.

Igår kom jeg hjem og det føles virkelig mærkeligt, men faktisk også rigtig rart at være hjemvendt. For mig passer mottoet ‘ude godt, hjemme bedst’ rigtig godt, for jeg får sku altid lidt hjemve.
Det er også helt fantastisk at være genforenet med min Coco igen. Jeg var sku nærmest ved at fælde en tårer da jeg så hende igår – altså af glæde.

Hvad går I og bruger Jeres sommerferie på?
Det er rigtig dejligt at I stadig tjekker ind på bloggen i ny og næ og ser hvad jeg poster. 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline 17. juli 201620:00

    Cool bluse!

Leave a Comment