Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 ting jeg elsker ved mig selv

Skærmbillede 2016-07-06 kl. 19.25.29

Outfitbilleder fra dette shoot kommer snart på bloggen.

Det er ikke en hemmelighed at jeg er helt ekstremt selvkritisk. At sad forleden og tænkte at jeg ville lave et indlæg med ting jeg ikke bryder mig om ved mig selv – altså på det personlige plan, ikke så meget udseende. MEN det var simpelthen så nemt at lave indlægget og da jeg blev færdig syntes jeg faktisk ikke at det var et specielt positivt eller rart indlæg. Jeg skal blive bedre til at tale mig selv op, i stedet for ned – og det er jeg sikker på at der også er mange andre unge piger der skal.

Derfor vil jeg her opremse nogle af de ting jeg elsker ved mig selv. Så lad os se hvor langt jeg kan komme. 😉

Jeg er en god veninde
Jeg går helt ekstremt meget op i at mine veninder skal have det godt. Både fordi jeg elsker at mine veninder er glade, men også fordi jeg nok lidt er en ‘pleaser’ af natur. Men der er jo også et par gode ting ved at være en pleaser. 😉

Jeg er socialt og musikalsk intelligent
Jeg har siden jeg var helt lille været rigtig god til at høre hvilken slags instrumenter der er brugt i sangene og så kræver det heller ikke meget for mig at gætte mig frem til hvilken tangenter man har brugt på klaveret i en bestemt sang. Derudover er jeg meget god til at gennemskue sociale sammenhænge og mærke stemninger.

Jeg er opmærksom på mine omgivelser
Jeg er rigtig god til at tilpasse mig hvilken omgivelser jeg befinder mig i. Hvis jeg er i et stort selskab med folk der fylder meget, så er jeg god til at trække mig lidt tilbage, og hvis jeg er i et selskab med meget introverte typer, så er jeg god til at tage intiativ til at starte en samtale.
Derudover er jeg god til at færdes i trafik (selvom jeg ikke bryder mig om det) for jeg er altid over-opmærksom på de andre trafikanter.

Jeg gør ikke tingene halvt
Denne egenskab er både træls, men også rigtig dejlig. Jeg går ikke ind i noget, hvis jeg ikke kan yde mit allerbedste og jeg stopper ikke før at jeg har gennemført med kryds og slange. Det er både en meget MEGET stressende egenskab, da jeg ofte stresser migselv for at gøre det perfekt, men det er også en dejlig egenskab, da den skaber tryghed for mig, ved at jeg ikke skal være bange for ikke at have gjort det godt nok.

Jeg er fantasifuld
Jeg elsker at opfinde historier i mit hoved. Små sjove scenarier. Det var også den fantasi som gjorde at jeg i en periode gerne ville være forfatter eller filminstruktør. Senere har jeg fået andre interesser, men jeg værner stadig om min fantasi og håber at den altid vil være intakt, for fantasi er for mig en af de vigtigste ting at have med sig igennem livet.

Jeg håber ikke at jeg fremstår lidt for glad for mig selv i dette indlæg – det tog mig faktisk et par dage at finde på alle disse punkter. 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • helene 18. juli 201619:23

    Fedt indlæg…. altid bedre at tale sig selv op end ned

  • Sofie B 18. juli 201619:53

    Det er så fint et indlæg på alle måder. Jeg elsker altid lidt mere de personlige indlæg lidt mere end de meget moderelatret. Du forstår virkelig at beskrive hvordan man har det når man er så usikker på sig selv. Jeg sender tit tanker til dig når jeg gør noget nyt, som jeg synes er skræmmende

Leave a Comment