Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Bloggen fylder 4 år!

Idag er en virkelig stor dag for mig. Mit hjertebarn – nemlig min blog – fylder 4 år! Jeg har siddet og skrevet på denne blog siden jeg var 15 år og var en meget usikker pige med rigtig mange bekymringer og problemer. Jeg kan huske at jeg startede bloggen for at holde mig beskæftiget med noget. At få en hobby vel og mærke. Jeg tror at jeg havde brug for at føle et ansvar og på en måde følte jeg et ansvar overfor bloggen og for at få opdateret løbende. Ansvaret er ikke blevet mindre siden dengang og idag er bloggen et af de vigtigste elementer i mit liv – dermed også jer som læser med, for uden jer, ville jeg nok ikke være fortsat.

Som mange af jer ved, så starter jeg på højskole i August måned. Højskoleopholdet har jeg valgt, for at komme lidt væk fra bloggen, for selvom jeg elsker min blog overalt på jorden, så vil jeg gerne ud og føle mig værdsat for noget andet end bloggen. At komme ud og opleve at være god til noget andet end blogging. Jeg ved ikke om I kan følge mig i det. 😉 Det betyder også at jeg vil blogge mindre i den periode. Jeg vil for alt i verden ikke stoppe bloggen, for jeg elsker at udtrykke mig kreativt, men bloggen kommer til at blive mere som en hobby end et arbejde. Det betyder at jeg tjekker ind når jeg har lyst og tid.

Men idag handler det ikke om min midlertidige afsked, men om de 4 år jeg har haft bloggen. I dette indlæg laver jeg et lille tilbageblik, med citater fra min tid med bloggen.

PicMonkey Collage

2012 // Fra Juni til December

23. August 2012
Nu er der kommet 80 læsere, og det e virkelig stort!!
Selvom jeg ikke kender jer, så holder jeg virkelig af jer.
At i bruger tid på at kommenterer indlæg og læse om mit liv, det er virkelig en ære, og jeg hopper og danser af glæde, af at tænke på at der er 80 læsere!
23. December
Forleden købte min mor en snekugle til mig, hvor man selv kunne sætte billede ind. Jeg satte så dette billede ind af min kæreste.
Kan i kende ham?
Ja, det er Niall Horan fra One Direction.

PicMonkey Collage1
2013
23. April
Idag er der ikke sket det store, så jeg vil bare give jer en lille update.
Jeg har været i skole og er nu kommet hjem. Jeg var så heldig at der lå noget citronmåne ude i køkkenet som jeg spiste, haha.
28. September
Jeg vågnede af at min mor kom ind på mit værelse med de flotteste blomster. Det er en blomst som aldrig noglesinde er blevet eksporteret til Danmark, så det er første gang de bliver solgt i DK. Det fik min mor i hvertfald afvide, det kan selvfølgelig også være et skidesmart salgstrick, haha.
PicMonkey Collage2

2014

10. Februar
Vil nødigt lyde overdrevet hysterisk, men WOW WOW WOW jeg sidder og skriver på min nye blog hos bloggersdelight. Dem som har fulgt mig på min blogspot-blog ved hvor højt jeg har ønsket mig at blive en del af premium-netværket hos Bloggersdelight og nu er det sket og det virker helt syrealistisk.

28. September

Så blev jeg endelig atten år! Jeg har glædet mig så meget til denne dag, og alle de muligheder jeg nu omsider har. Jeg kommer muligvis til at lyde nørdet nu, men jeg glæder mig også helt vildt til at stemme, og er meget glad for at have stemmeret.

PicMonkey Collage3
2015

25. April

Hej girls! Igår klokken ti om aftenen hjemvendte jeg fra Sverige. Det er nok ikke gået manges næse forbi at jeg skulle til Sverige med Loreal Paris, for at lave en videoskydning. Jeg rejste afsted til Sverige igår ved 7-tiden om morgnen, så jeg er fuldstændig smadret idag. Det er hårdt at være på farten fra 7 om morgnen til 10 om aftenen, hæhæ! 

31. Oktober
Denne uge har været en af de kedeligste jeg har haft længe. Dagene har gået med på skift at se Gossip Girl på Netflix, og lavet psykologiopgave. Jeg har nu siddet og arbejdet med de kognitive hjernefunktioner så meget, at den næste der kommer ind på emnet ’sensorisk hukommelse’ får en flad!
PicMonkey Collage4

2016 // Fra Januar til Juli

28. Februar

Min ambition har aldrig været at gøre min blog til min levevej og at blive fuldtidsblogger. Hvis jeg skulle være fuldtidsblogger skulle jeg i hvertfald blive en del af et kontor-fællesskab, for jeg synes det er alt for ensomt at sidde herhjemme hver dag.

11. April
I virkeligheden rejser jeg først til Paris imorgen aften, men imorgen fra morgenstunden og hen under eftermiddagen skal jeg på et fotoshoot hvor jeg er modellen – og derfor bliver der ikke tid til at blogge. Jeg vil selvfølgelig se om jeg kan få instagrammet lidt fra dagen og forhåbentligt tage et billede fra gaten – lidt en tradition efterhånden.

 

Jeg håber VIRKELIG at I stadig vil tjekke ind på bloggen, når jeg starter på højskole. Jeg vil stadig blogge herinde, bare ikke i samme omfang.
xx Whitta
bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 12

 • Eline Tychsen 22. juli 201612:36

  Tillykke med bloggen! 🙂

 • Thea 22. juli 201615:37

  Stort tillykke med det! 🙂

 • Helene 22. juli 201618:54

  Tillykke Tillykke! Elsker at læse din blog, man kan nemlig mærke person bag bloggen. Kan også sagtens forstå at du tage lidt tid fri fra bloggen 🙂

 • Nina 22. juli 201620:26

  Tillykke med det! Ej hvor har både du og bloggen altså bare udviklet sig helt ekstremt. Synes du er en af de mest talentfulde bloggere, og du er virkelig dygtig til det du gør. Du kan altså bare et eller andet, og jeg misunder dig for det. Jeg elsker din stil, og det gælder bloggerstil såvel som tøjstil. Du kører jo bare derudaf med en fed og professionel stil, og jeg ELSKER at følge med!

 • Pernille 22. juli 201621:43

  Det er helt vildt at det har været 4 år. Jeg tror ihvertfald jeg har været med mindst 3 år, men at se din udvikling på bloggen er helt vildt. Jeg er glad for at hører at du stadig fortsætter på bloggen nu hvor du starter højskole (hvilket lyder ekstrem spændende.) Men måske er det rent faktisk kun en fordel at der ikke kommer indlæg hver dag længere, det kan ofte gøre at ens indlæg bliver længere, mere grundige og har mere i sig, men nu må vi se, syntes du er en meget talentfuld blogger som man kan mærke nyder det og du er det i mine øjne som er en blogger og enda også et “forbillede” fordi du er så meget DIG. Men held og lykke med højskolen skal selv til at starte Gymnasie efter at have taget 10. Klasse og er ekstrem nervøs.
  Men glæder mig til flere år med dig og bloggen. Mange sommer knus & Kram herfra

 • Ida 23. juli 20168:51

  Tillykke tillykke og tusind tak for 4 års underholdning. Jeg er din største fan.

 • Kheda 23. juli 201622:58

  Heeej Alberte!

  Tillykke søde du har gjort det mest fantastiske job og du bliver kun bedre og bedre. Kan slet ikke formulerer hvor inspirerende du har været for både mig og mine nærmeste. Og wooow hvor jeg savner dig og dine søde beskeder på gosupermodel! Du fortjener det hele, elsker din blog og din skønneste personlighed. <3

  – Du har den fedeste stil og elsker din kærlighed til de lækre mærkevarer.

  Mvh Kheda

Leave a Comment