Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Jeg er ikke sur, jeg er rasende!

giphy

Idag har jeg lært to meget triste ting om danskerne.
1) Danskerne kan simpelthen ikke adminstrere varme temperaturer – de bliver aggressive.
2) Danskerne vil langt hellere tage egoistiske valg, i stedet for at vise hensyn til de resterende mennesker omkring dem.
Disse ting fandt jeg ud af på følgende måde…

Hvor er det eneste rigtige sted at befinde sig i dette lumre sommervejr? Det er naturligvis på stranden! Og det var altså tydeligvis ikke kun mig, som havde fået den idé tidligere, da jeg valgte at tage cyklen og cykle ned på stranden ved mit sommerhus i Gudmindrup Lyng.

For at komme ned på stranden skal man køre ned ad en lang asfaltvej. Vejen er lige nøjagtig bred nok til at der kan køre én bil den ene vej og én bil i den modsatte retning. Men fordi folk var desperate for at komme på stranden og få en lækker ‘tan” (og ikke orkede at tage cyklerne) så havde nogle folk valgt at parkerer deres biler langs den ene side af vejen, så der kun kunne køre biler i én vejbane.
Allerede der var jeg ved at være træt! Hvem er så desperate for at komme på stranden, at de vælger at parkerer de steder folk skal forbi? Jeg kan sagtens se det skønne i at komme ned og sole sig og have det rart, men hvis der ikke er plads, SÅ ER DER IKKE PLADS. Det er ligefør at jeg tror at folk ville parkerer på handicappladserne, hvis der havde været sådan nogle.

Men fordi at man kun kunne køre én vej, var der naturligvis voldsom trafikprop iblandt bilisterne. Der skulle jo både biler den ene vej og den anden vej, og der var kun én vejbane. Og den vej skulle jeg også med min lille primitive sommerhuscykel. Bag mig stod en hel familie med cykler og de opførte sig som om at nogle havde skabt køen med vilje, for at generer dem. Jeg har fortalt det før på bloggen, jeg HADER trafik og jeg har en decideret fobi for store køer og store menneskemængder. Så jeg var snotforvirret og kunne ikke finde ud af hvornår jeg skulle cykle rundt om bilerne og hvornår jeg skulle vente. På et tidspunkt valgte jeg at vente, da jeg ikke turde overhale bilen. Det gjorde familien bag mig fuldstændig aggressiv og de råbte:” Kør dog frem, kør dog frem!”

Jeg kørte frem, men det tog mig to glas vand og en tur i havet at komme mig over chokket og min arrighed. Jeg synes simpelthen det er så sørgeligt at der er så mange mennesker som er så røv-ligeglade med at vi er et fællesskab og som tror at verden kun er skabt for dem.

Sorry mit lille møgfald, men sommetider skal der være plads til at rase ud.
Hvad er jeres oplevelse af danskere i trafikken? Jeg er ikke så vant til at cykle (og var faktisk stolt over at tage cyklen idag)  men fra nu af, tager jeg altså bare turen på gåben!

OBS! Når jeg skriver ‘danskerne’ så mener jeg selvfølgelig ikke alle danskerne 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Sophie 24. juli 201621:27

    Jeg cykler rimelig tit, og oplever tit, at bilisterne føler, at de har “første ret til at køre”, derfor står jeg tit og må vente på, at køre over meget trafikerede veje. Dette oplever jeg selv, nogle gange når det er ved et fodgængerfelt, at jeg holder (der er det jo obligatorisk for bilisten, at holde tilbage), men det virker som om, at mange af bilisterne har glemt teorien omkring kørsel. Hvis der så endelig holder nogen tilbage for mig, så er det sjovt nok næsten kun taxa’er eller firmabiler, så om håndværkere og vvs’ere. Men du har ret, trafikken kan nogle gange være en irriterende størrelse, fordi der er så mange grupperinger (cykler, bilister, og fodgængere), og hvis alle på en gang føler de har første ret, så bliver det et stort kaos.

Leave a Comment