Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 om mig

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 15.40.46

Solbriller fra Kbleyewear

1// Mit blod tiltrækker i den grad myg. Min familie ender altid med et eller to myggestik på ferien, hvorimod jeg allerede efter én dag har fem-seks stykker.

2// Jeg går i panik når jeg skal snakke et sprog jeg ikke er tryg ved. Jeg kan godt snakke engelsk og dansk uden at gå i panik, men hvis jeg skal sige ‘tak’ på Italiensk ender jeg altid med at fremstamme et kvækkende og iøvrigt fransk ‘merci.’

3// Jeg kan blive nærmest fysisk dårlig og helt ekstremt ked af det, når mennesker jeg elsker bliver behandlet uretfærdigt – både i arbejdsregi, i hjemmet eller i deres vennekreds.

4// Jeg har engang imellem et mareridt, hvor jeg bliver tvunget til at se gyserfilmen ‘The Shining.’ Jeg så engang filmen og endte nærmest med at være traumatiseret. Jeg får kuldegysninger når folk nævner navnet på filmen, og jeg ville ikke se filmen igen for en million kroner – så bange blev jeg af den.

5// Jeg drømmer ikke om at leve af min blog på fuldtid. Jeg vil rigtig gerne have succes med den, men jeg vil gerne arbejde på en stor og livlig arbejdsplads, hvor man samarbejder tæt med de andre medarbejdere.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline Tychsen 27. juli 201622:23

    Nr. 1 kender jeg altid #eroppepå29 ….

  • Sofie B 27. juli 201622:54

    Kender alt for godt til nr. 1!! Jeg var ude med nogle venner, hvor af jeg var den eneste med lange bukser, trøje og tørklæde, men da vi kom hjem viser det sig at jeg er den der har fået flest myggestik(5, de andre 1)

Leave a Comment