Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Postkort fra sommerhuset // Pinicillin og det sene sommershow

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 17.08.09

Hermed et lille billed-postkort fra min sommer i Gudmindrup Lyng. Her går det efter omstændighederne godt. Jeg måtte dog igår et smut til lægen, da mine øre ikke har fået det bedre selvom jeg nu har været på øredråber i fem dage. Lægen fortalte mig straks at mine øre stadig ikke havde fået det godt, så nu har jeg altså også fået en omgang penicillin. De sidste par dage er blevet brugt en del indendørs, da vejret ikke ligefrem har indbudt til solbadning – men det ser ud som om at det er ved at vende, for idag har der været høj solskin og jeg har været ude og sole mig det meste af dagen (når jeg ikke har sovet, fordi jeg er blevet fucking træt af at være på penicillin.)

Lad os krydse fingre for at solen forbliver fremme, for det er ikke ligeså spændende at sidde indendørs. De indendørs dage er især blevet brugt på at se ‘Det sene Sommershow’ TV2 Play, hvor Thomas Warberg er vært. Jeg synes Thomas Warberg er en superskæg komiker, så jeg har fået en del tid til at gå med at se alle afsnittene.

Udover at sidde og se programmer på TV2 Play har min familie og jeg, også været på glasmuseum hvor vi så en masse forskellige former for glas, glasurer og skulpturer – det var virkelig inspirerende og jeg fik naturligvis taget en masse billeder. 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Eline Tychsen 28. juli 201619:06

  Du tager seriøst nogle af de fineste billeder 🙂

 • Agnete 28. juli 201620:20

  Årh hvor trist så god bedring <3 Jeg elsker også det sene sommershow og det er nogle fede gæster 😉

 • L 29. juli 20168:16

  Elsker både skoene og tæppet – hvor er det fra? 😄

 • Victoria Mathiasen 29. juli 201618:11

  Waaaaow, jeg er helt forelsket i de sko – hvor meget måtte du slippe for dem?http://viggoliv.blogspot.dk

Leave a Comment