Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Et intensivt træningsforløb

DSC03869

Strik: & Other Stories // Bukser: Ivy Copenhagen // Sko: Gardenia Copenhagen // Ring: Maria Black

Denne uge har allerede været ekstremt krævende. Da jeg kom hjem fra sommerhus gik det op for mig hvor dårligt det er for mig at være væk fra byen. Jeg kan simpelthen ikke holde ud at komme tilbage til byen efter at have slappet af i sommerhuset i et par uger. Derfor gik jeg tidligt om mandagen på intensiv træning, for at slippe af med angsten og forsøge at vende mig til at være her.
Angsten har virkelig fået sat sit klamme greb i mig og selvom jeg gør alt hvad jeg kan for at se den i øjnene, så er den der bare konstant. Selv når jeg bare går på gaden, har jeg kvalme og klamme håndflader.

Der er heller ikke specielt længe til at jeg starter på højskolen efterhånden. Kun 11 dage, og det skræmmer mig fra vid og sans! Jeg håber bare at  min angst-niveau når at falde inden jeg starter, for jeg gider ikke at sidde og være bleg og nervøs når jeg skal møde dem alle.

Har nogle af Jer oplevelse med højskole? Hvordan var den første dag og hvor hurtigt gik det før at man faldt til?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Nina 3. august 201620:31

  Jeg gik på Egå Ungdomshøjskole for et par år siden, og det var altså bare super fedt! Og altså det der med at falde til, det kommer helt af sig selv. Der er højst sandsynligt planlagt nogle aktiviteter fra højskolens side af, med at lære hinanden og kende og sådan. Jeg er sikker på at du nok skal falde til hurtigt 🙂 I hvert fald alt held og lykke, bare nyd det!

 • Ida 3. august 201621:47

  Jeg har også gået på højskole, det var fedt, men også meget krævende socialt. jeg var ofte meget mentalt udmattet, så jeg tror det er en rigtig fin beslutning “bare” at tage en dagshøjskole. Er sikker på du nok skal klare det godt og blive glad for det!

 • Astrid 3. august 201621:57

  Jeg gik på Nordfyns højskole to år siden og alle var meget imødsomme og højskolen har sikker planlagt aktiviteter med at lære hinanden bedre at kende, Jeg skal til igen til gå på højskole. Held og lykke

 • Frederikke 4. august 20169:53

  Har været på efterskole, som jo minder lidt om 🙂 Man falder forholdsvist hurtigt til, du skal nok blive glad for det.
  Folk er rigtig åbne og søde, og skolen har nok planlagt nogle aktiviteter til jer, så i kan lære hinanden at kende 🙂

  Håber angsten snart bliver bedre, og glæder mig til at læse mere om dit højskoleophold 🙂

Leave a Comment