Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Råd jeg ville give mig selv, hvis jeg startede bloggen idag!

DSC04248

Nej tak til overredigering!
Jeg gik virkelig amok med Camerabag2 da jeg i sin tid oprettede bloggen. Jeg kan huske hvor ihærdig jeg var med at putte forskellige filtre på, så jeg så brun ud… Virkelig kikset og lidt for trying-to-hard. Billeder bliver nu engang bedst hvis de viser DIG og ikke en overredigeret version af dig. Jeg redigerer idag kun lys, kontrast og eksponering.

Et navn man aldrig bliver træt af!
Jeg kan ligeså godt sige det som det er – sommetider er jeg ved at blive dødtræt af navnet ‘Whittaheart.’ For det første tror folk at der skulle have stået ‘With a Heart’ og at jeg bare ikke kan stave, og for det andet er der ingen der kan stave til det….

Kend din værdi og sælg ikke ud!
Når man kommer ind i blogverdenen kan man godt blive lidt betaget af alle de tilbud man får af gratis ting, men det er altså virkelig vigtigt at man tager stilling til forskellige ting, inden man siger ja tak til samarbejdet. For det første skal det man modtager have interesse for læserne og for det andet skal du kunne se dig selv med produktet, for ellers virker du utroværdig.
Det er også vigtigt at man kender sin værdi. Hvis du har en skidegod blog, så kan du godt tillade dig at stille krav til samarbejdspartnere – du yder jo også dem en service.

Lad være med at sammenlign dig med andre bloggere.
Dette er et råd jeg endnu ikke selv følger, men som jeg hver dag arbejder med at lære mig selv at følge. Jeg sammenligner mig selv grotesk meget med andres bedrifter og jeg føler mig “mindreværdig” hvis jeg ikke kan opnå det samme som dem. Hvis andre har 50.000 sidevisninger, så bliver jeg nærmest helt flov over ikke selv at kunne opnå dette.

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Louimadness 9. august 201611:06

  Rigtig god guide!
  Har lige startet en ny op og venter på mit domæne er online. Nu skal jeg blogge fra hjertet og ikke hvad jeg tror og mener andre vil hører. 😉

  – Louise
  http:nouw.com/louimadness (http://louimadness.com)

 • Freja Fokdal 9. august 201611:08

  Virkelig gode råd. Jeg kan altså rigtig godt lide dit navn. Jeg synes det er sjovt at du spiller på ”with a heart” og så dit efternavn. Jeg synes det er cool!

 • Sofie B 9. august 201619:14

  Jeg har altid synes at dit navn er så fint! Er enig i at det er virkelig fint med at spille på at der måske skal stå With a heart. Jeg tænker altid at det er fordi det kommer fra hjerte det du skriver.

Leave a Comment