Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

What I bought home from Toscana

DSC03727 DSC03729

Jeg købte stort set ikke noget hjem fra min ferie i Italien, men jeg fik alligevel købt mig et lille askebæger/sæbeskål/smykkeskål, da jeg var forbi en lille butik i den lille Italienske by Fiesole, som ligger tæt på Firenze. Jeg synes skålen er superfin og selvom jeg i forvejen har vildt mange smykkeskåle, så kunne jeg ikke dy mig for at købe den med hjem. Når jeg flytter hjemmefra tænker jeg at jeg vil bruge den som sæbeskål.
Hvad synes I om den?

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment