Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sådan overlever du strøget i turist-sæsonen

13978255_1747924565455872_1375476572_o
Instagrambillede fra @Sillenikolajsen

Vores sommer er ved at være slut, men for sydeuropæere er den først lige begyndt!
Jeg troede at mine trængsler ville være slut da jeg kom ud af Firenze by, som er hamrende turistet, men Strøget i København følger virkelig godt med når det gælder turister, selfiestænger og kinesere der kaster håndtegn på billeder, foran storkespringvandet på Amagertorv.

Her har du en guide til at overleve din tur på strøget.

Gå ude i siderne
Mærkeligt nok, så går der altid vildt mange mennesker ude i midten af f.eks. Købmagergade og ved Vimmelskaftet og Jorchs Passage, men ude i siderne af gaden går det altid meget færre mennesker. Jeg har det selv rigtig skidt med store menneskemængder, så jeg har siden jeg var helt lille gået ude i kanterne af gaderne på Strøget når jeg var derinde og købe ind, for der kan man meget nemmere komme forbi horderne af mennesker.

Kom på ydertidspunkter
Når du skal besøge strøget skal du satse på at komme tidligt på dagen eller om søndagen, for der er der betydeligt færre mennesker derinde. Om Lørdagen er det ‘a pain in the ass.’

Ha en rummelig taske som kan lukkes
Ha’ en taske som både kan rumme en striktrøje (hvis det er en kølig dag) og poser fra forskellige butikker, så har du ikke ligeså meget at slæbe på.

Planlæg din tur
I turistsæsonen kan det være en rigtig god idé at planlægge din tur. Eventuelt kan du gå ind på Maps og se hvordan du nemmest muligt kommer hen til de butikker du skal besøge og hvordan du kan undgå de allermest befærdede gader. Personligt kan jeg rigtig godt lide at gå hen over Gråbrødertorv, i stedet for at gå ned af Strøget, når jeg skal besøge ZARA.

Hold øje med din taske
I turistsæsonen er det også høj-sæson for lommetyveri og derfor er det i denne sæson særligt vigtigt at holde øje med sine tasker. Jeg sørge altid for at have en taske med som kan lynes, for en åben taske er meget nemmere for tyven at stikke hånden ned i.
Jeg ved godt at der ikke lurer en tyv på hvert et hjørne, men det sker desværre oftere i sommerperioden at folk får stjålet deres telefon eller pung.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Helene 13. august 201623:24

    Sikke et ‘sjovt’, men også rigtigt nyttigt indlæg, kan nikke genkendende til nogle af de ting du skriver, fx. store menneskemængder….

Leave a Comment