Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Levis uniformen

DSC04434 DSC04443 DSC04446 DSC04447

Jeg har i flere måneder ledt efter de helt rigtige skinny jeans, men det var først da jeg for en måned siden besøgte Levis at jeg altså fandt præcis hvad jeg ledte efter. Og i den forbindelse vil jeg altså lige komme med en kæmpe anbefaling af Levis-butikken på Strøget. Jeg har nok aldrig oplevet så god service som jeg gjorde da jeg var derinde. Udover at ekspedienten forstod mine ønsker og krav 100 % så fik jeg også et glas saftevand – og det var virkelig tiltrængt, da det var en meget varm dag. Jeg følte mig virkelig som en prinsesse i stramme jeans i prøverummet, og hvis jeg havde brug for en anden størrelse, eller ville prøve en anden farve, så kom hun fluks tilbage med de ønskede bukser.

Jeg endte med de jeans I kan se på overstående billede, men jeg “kom til” også at købe den armygrønne jakke i kan se ovenover. Jeg har længe ønsket mig en armyjakke, så det var skønt da jeg fandt denne. Men det var nok også den ekstremt gode service som gjorde at jeg liiiige måtte prøve den også.
Efter min mening er det normalt røv-sygt at prøve tøj i et prøverum, men det var faktisk en fornøjelse hos Levis.

Btw. jeg bliver ikke sponsoreret af Levis, det er bare en anbefaling. 😉
Hvad synes I om jakken og bukserne?

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

  • Sofie 3. september 201614:13

    Hvor er din taske fra?

  • Nina 3. september 201620:17

    Hvor er de fede, og jakken også! Det kan være jeg skal derind og kigge efter et par nye bukser snart 🙂

  • Charlotte 3. september 201623:48

    Dit hår og hårfarve er altså bare så flot!

Leave a Comment