Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Show your legs, while you can!

DSC04715DSC04767

Sko: Gardenia // Kjole: Ganni // Trøje: Mads Nørgaard

Jeg besluttede mig i starten af denne uge at en af målene for ugen, skulle være at gå så lidt i bukser som overhovedet muligt. Det gik pludseligt op for mig forleden, at det snart er umuligt at gå med bare ben uden at få blærebetændelse pga. kulden, så hvis jeg havde en nederdel eller en kjole som jeg skulle have nået at flashe her på bloggen, så skulle det faktisk være nu.
Derfor har jeg i denne uge gået med min fine Filippa K nederdel, som I snart vil se et outfit med på bloggen, og så havde jeg også denne kjole på fra Ganni.

Idag går turen til et møde, hvor jeg skal snakke om muligheden for at starte på HF. Jeg er begyndt at drømme lidt om at få mig en uddannelse. Lige pt. går jeg og tænker på at læse Filmvidenskab på KU, for film og produktion er et fag jeg interesserer mig meget for. Og hvis jeg skal ende med at læse på universitetet, så er jeg altså tvunget til at få mig en HF. Men jeg ved endnu ikke om det ender med at blive HF, eller om jeg hellere vil gå efter at få en masse butikserfaring og forhåbentligt kunne arbejde mig til tops indenfor salgsbranchen. 😉
Nu skal jeg først og fremmest lige have snakket lidt om muligheden for at komme på HF og om det overhovedet virker som noget for mig i sidste ende.

Hvad går I og foretager jer derude? Jeg kunne supergodt tænke mig at vide lidt om hvad der sker i jeres liv. Er I på sidste år af jeres gymnasietid, eller er I startet på uni?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Line Antvorskov 8. september 201621:37

    Det lyder spændende. 😊
    Jeg er i gang med mit sidste år på HHX. Der er nok at se til, men jeg er glad for det.

  • Line Antvorskov 9. september 201614:19

    Ja, det ser jeg også frem til. Held og lykke med hvad end, du vælger. ❤️

Leave a Comment