Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Fem fede frakker

jakker jakker1 jakker2

1) Kalema Jacket Dark Navy // 2) Kalema Peacoat Jacket // 3) Yale Coat Olive Night // 4) Tarak Coat Dark Navy // 5) Bea Coat Outdoor

Det er blevet jakke-sæson og i år synes jeg at der er særligt mange superfede jakker fra de forskellige brands. Overstående jakker er allesammen fra Second Female eller Just Female og så er de altså superbillige i forhold til hvad man kan forvente af en vinterjakke eller overgangsfrakke. Jeg er selv helt vild med jakke nr. 1 og jakke nr. 3.
Hvad synes I om jakkerne?

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment