Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Girl crush no. 1

Skærmbillede 2016-09-12 kl. 16.18.05

Jeg stiftede bekendskab med Veneda Budny i forbindelse med at hun er kampagnemodel for jeans-mærket Ivy Copenahgen, som jeg i flere omgange har samarbejdet med. Da jeg opdagede Veneda blev jeg straks hamrende misundelig på hendes udseende, og jeg tror uden underdrivelse at hun er den kønneste kvinde jeg noglesinde har set. Udover at være fantastisk smuk, så har hun også den fedeste stil og hendes billeder er meget ufiltrerede og “uperfekte” hvilket jeg synes er meget tiltalende. Så jeg vil i den grad anbefale folk at følge hende på instagram.

Du kan finde hende på instagram HER

Har I et girlcrush/en kvinde hvis ansigt I er mother-fucking-misundelig på?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment