Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Analyse af bloggens indhold gennem tiden

tumblr_oc72flriLm1v8yaeco1_1280

Alle mennesker har nogle ord som meget ofte går igen i deres skrivestil. Jeg forsøger selv at begrænse gentagelsen af ord, da gentagelsen kan komme til at virke komisk.
Der er dog nogle ord som jeg konstant kommer til at bruge og som jeg virkelig forsøger at skære ned på og disse ord skriver jeg om i dette indlæg.
Her får I en analyse af de ord som ganske ofte bliver nævnt her på bloggen.

DOG
Allerede i dette indlæg har jeg brugt ordet ‘dog’ og det er altså rimelig godt gået, når jeg indtilvidere kun har skrevet fire linjer. Dog er et ord som jeg bruger så meget at det næsten er fjollet.

SIMPELTHEN og PLUDSELIGT
Det er som om at jeg tror at teksten får mere spænding hvis jeg skriver ‘simpelthen’ eller ‘pludseligt’ – det er to ord som virkelig giver power til en tekst, men jeg kunne måske godt bruge ordene lidt mindre.

ANGST
Et af de emner som ofte går igen her på bloggen er om angst, derfor bruger jeg også det ord rigtig meget.

 Styles eller items
Når jeg skal beskrive et stykke tøj, så slår jeg pludseligt over i engelsk, hvilket i princippet er lidt kikset. Hvis jeg skal beskrive et stykke tøj skriver jeg ofte ‘Disse styles’ eller ‘Dette item.’ Man kunne jo vælge bare at skrive ‘denne trøje’ men det gør jeg mig ikke rigtigt i. 😉

DISSE og DENNE
Jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg i mine indlæg har skrevet: ‘Denne jakke’ – i stedet for ‘jakken.’

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment