Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Når man gør noget helt uventet!

DSC05301DSC05250 DSC05281 DSC05343

T-shirt: H&M (Købes her) // Nederdel: H&M // Sko: Gardenia (Købes her) // Solbriller: Chanel

Det er ganske uvant for mig at iføre mig et outfit som ser så råt ud. Jeg vil nok beskrive min stil som forholdsvis feminin og elegant, men forleden fik jeg en mindre hjerneblødning og bestilte overstående t-shirt hjem. Jeg tænker at t-shirten godt kan matches med et par ballerinaer og en trenchcoat, hvis man vil gøre den mere klassisk.
Men i forgårs gjorde jeg noget rimelig uventet og valgte at køre stilen ud og matche t-shirten med et par bikerboots, for at gøre det lidt råt og biker-ish.

Denne uge har været rimelig stille og rolig. Pt. er jeg blevet lidt en hjemmegående-husmor for mine forældre. Jeg har nemlig pt. intet job, så jeg bruger en del tid på at gøre praktiske ting for mine forældre imens de er på arbejde. Forleden dag skulle jeg ned til bageren for at købe morgenbrød og desværre fandt jeg ud af at de har fået en ny og SKIDESUR bager ansat i butikken. Det virker næsten som om at hun bliver fornærmet når man bestiller et stykke morgenbrød. ØV, det er så ærgelig måde at starte sin dag på – at blive konfronteret med et skidesurt menneske. Men jeg har besluttet mig for at være ekstra sød ved hende og smile ekstra stort når jeg bestiller min muslibolle, for hun har sikkert brug for lidt ekstra love. 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Sophie 18. september 201611:31

  T-shirten er for nice. Kunne heller ikke dy mig, da jeg så den i den store H&M på Strøget, så den røg sgu med hjem! Den er også overraskende blød i forhold til den kostede 129 kr. 🙂

 • Marie 18. september 201619:23

  Har du planer om at flytte hjemmefra i den nærmeste fremtid? 🙂

 • Line Antvorskov 18. september 201620:36

  Jeg er vild med dit outfit! 😍

 • Anonymos 22. september 20169:03

  Ja, du har helt ret, hun har nok brug for noget ekstra love. 😉 Det var sødt af dig.

  Der var engang for et år siden, hvor jeg hver morgen passerede en kvindelig cyklist, som også altid bare så skidesur ud og ignorerede mig, selv om jeg bor der ude på landet og kørte gennem skoven, så et andet menneske på den vej er et sjældent syn, derfor blev jeg ret så irriteret, hver gang jeg forsøgte at smile venligt til hende og hun så i sidste øjeblik bare kiggede væk. Så besluttede jeg mig for at sige hej til hende, dog svarede hun ikke. Der var jeg ved at give lidt op… Men næste morgen kørte hun forbi og så sagde HUN faktisk ‘Godmorgen’/’Hej’ til mig først og det var den bedste følelse længe, da jeg følte, at jeg havde “omvendt” hende fra en sur til sød tilstand. Jeg håber det samme sker for din bager-kvinde. 😉

Leave a Comment